Woningstichting Samenwerking verkoopt woningen

Woningstichting Samenwerking heeft 110 eengezinswoningen in Vlaardingen verkocht aan Woonhave. De betreffende woningen zijn gelegen aan de Lemsterlandhoeve, de Frieslandlaan, de Franekerhoeve en de Bolswardhoeve in de wijk Holy-Noord, te Vlaardingen. De bewoners zijn hiervan als eerste op de hoogte gesteld.

De wijk waarin de woningen gelegen zijn ligt op loopafstand van natuurpark Holy en heeft met onder andere het wijkwinkelcentrum ‘De Loper’ een goed voorzieningenniveau. Het centrum van Vlaardingen ligt op enkele minuten fietsen van de woningen. De woningen hebben goede aansluiting met de auto op de A4 en A20 en tevens is goed openbaar vervoer beschikbaar, middels meerdere buslijnen.

De verkoop aan Woonhave maakt het Woningstichting Samenwerking mogelijk om in het centrum van Vlaardingen verder te revitaliseren door middel van de sloop en nieuwbouw van huurwoningen in het gereguleerde marktsegment. Met Woonhave heeft Woningstichting Samenwerking een koper gevonden die zich committeert aan voortzetting van de verhuurexploitatie, gericht op de lange termijn.

Woningstichting Samenwerking heeft zich bij de gevolgde verkoopprocedure laten adviseren door Cushman & Wakefield. Woonhave is bij de aankoop geadviseerd door CBRE en Houthoff Buruma.

Geplaatst in: Mijn Stad

Terug naar overzicht