Commerciële ruimte te huur in het centrum van Vlaardingen!

Aan de rand van de binnenstad staat ons nieuwbouwcomplex het Mariskwartier. Het Mariskwartier bestaat uit 141 woningen en een commerciële ruimte. Bij de ontwikkeling is veel aandacht geweest voor de historie van de plek en is er ook gekeken naar welke materialen er hergebruikt konden worden. De gevel van het oude badhuis heeft bijvoorbeeld een mooie, nieuwe plek gekregen tussen het lagere appartementencomplex en de hoge woontoren.

De blikvanger van het project is de 45 meter hoge toren. De commerciële ruimte bevindt zich op de begane grond van deze toren.

De ruimte is gelegen aan de Cronjestraat 2, 3131 JE te Vlaardingen en heeft een oppervlakte van 150m2. De ruimte wordt casco opgeleverd en de richtprijs bedraagt € 195,00 per m2. De ruimte heeft geen eigens parkeergelegenheid, maar er is voldoende parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage Parking Hoogstraat (bij de Dirk van den Broek). U kunt hier met korting een abonnement afsluiten om te parkeren.

Hieronder volgt een opsomming van de gegevens:
 

Adres:                          Cronjestraat 2, 3131 JE te Vlaardingen
Oplevering:                  Casco
Huur/m2:                      € 195,00 (richtprijs)
Oppervlakte:                150m2 (18,7m x 8m)
Bouwjaar:                     2018
Bestemmingsplan:       Gemengde doeleinden (geen horeca)

Bent u geïnteresseerd in deze ruimte stuur dan een e-mail naar woondiensten@samenwerking.nl t.a.v. Lisette van den Akker.

Geplaatst in: Projecten

Terug naar overzicht