Woningstichting Samenwerking vóór voldoende (sociale) woningen

Als sociale woningcorporatie zet Woningstichting Samenwerking zich in voor een woningmarkt waarin voor iedereen een passende woning beschikbaar is. We zijn trots dat wij binnen Vlaardingen een grote doelgroep kunnen bedienen. Alleen merken wij, en collega corporaties uit de regio, dat dit de afgelopen jaren een steeds grotere uitdaging wordt. 

Het woningaanbod wordt steeds krapper ten opzichte van het aantal woningzoekenden. Terwijl de regels voor nieuwbouw steeds meer aangescherpt worden. Daarbovenop betaalt u als huurder 11% van uw huur aan verhuurderheffing wat wij als corporatie afdragen aan de overheid. Daardoor houden we minder geld over om te investeren in onderhoud, nieuwbouw en renovatie.  

Samen met collega corporaties willen wij dit probleem op de kaart zetten. Maar dat kunnen wij niet alleen, u kunt hieraan bijdragen. Daarom horen wij graag uw verhaal. Bent u al een hele tijd op zoek naar een woning, of woont u noodgedwongen ergens in omdat er geen passend aanbod vrijkomt?  

Deel dit dan met ons, en help ons een gezicht te geven aan de wooncrisis. Wij vragen u hiervoor een filmpje of foto van uw situatie te maken en te delen op uw social media account. Om dit te kenmerken voegt u hier #ikwileenhuis aan toe. Daarnaast kunt u ons hier ook in taggen.   

Want uw verhaal telt!  

Geplaatst in: Mijn Stad

Terug naar overzicht