Bericht van de Huurdersraad

Beste huurders,

Helaas heerst nog steeds het Coronavirus. Dit virus beheerst ons doen en laten meer dan we eigenlijk willen. Zo ook onze Huurdersraad. Gewoon relaxed eens om de tafel zitten en praten over datgene wat ons als huurder bezig houdt, zit er niet in. Wij als Huurdersraad zijn opnieuw genoodzaakt onze jaarlijkse bijeenkomst te annuleren. Het spijt ons, maar we rekenen op uw begrip.

Laten we met elkaar positief blijven en hopen op een nieuw jaar, waarin dit wel mogelijk zal zijn. Ons jaarverslag 2021 kunt u in januari 2022 verwachten op de website van Samenwerking. Wij als Huurdersraad zullen ook het komende jaar ons weer inzetten voor uw belangen als huurder van Samenwerking.

Wij wensen u fijne feestdagen en een, in alle opzichten, gezond en gelukkig nieuwjaar!

Namens de Huurdersraad,
Bart Richters

Terug naar overzicht