Nieuwsbrief te laat bezorgd

Helaas heeft een aantal van u de nieuwsbrief "Maart/ Lente 2022" te laat binnengekregen en klopten ook diverse namen/ adressen niet. Dank dat u ons daarvan op de hoogte heeft gesteld. Onze excuses hiervoor. 

We hebben onderzocht waar dit door kwam:

Verzendlijst
De verzendlijst die is gebruikt, was niet correct. Dit is eenmalig niet goed gegaan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de inschrijving op uw adres niet klopt, of dat uw gegevens zijn gedeeld. Er is geen sprake van een datalek.

Te late verzending
Helaas is de nieuwsbrief te laat verzonden door de organisatie waar we het aan hadden uitbesteed. Dat betekent dat niet iedereen de nieuwsbrief op tijd voor de Clean Up Day van 26 maart ontvangen heeft.

Verzending volgende nieuwsbrief
We vinden het vervelend dat het zo is gegaan. Maar we leren hiervan, zodat we u de volgende nieuwsbrief wel correct kunnen opsturen.

Terug naar overzicht