Stijgende energiekosten en energietoeslag

We maken ons grote zorgen om de financiële situatie van onze huurders. Want zoals u vast hebt gemerkt moet iedereen meer betalen voor gas en elektriciteit. Steeds meer mensen hebben moeite om hun energierekening te betalen. We zetten ons in om de huren betaalbaar te houden en we verduurzamen onze woningen waar mogelijk. Op hoge inflatie en sterk stijgende energieprijzen hebben we helaas geen invloed. Gelukkig komt er een noodfonds voor mensen die in de schulden terechtkomen, omdat ze hun energierekening niet meer kunnen betalen. 

Energietoeslag
Kent u de energietoeslag al? Iedereen die er recht op heeft, ontvangt 1300 euro. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente. Wilt u weten of u recht heeft en hoe u de energietoeslag kunt aanvragen? Hier leest u er meer over, maar ook in de folder onderaan dit bericht leest u meer. 

Problemen met huur betalen
Heeft u door de gestegen kosten moeite om de huur te betalen? Neemt u dan contact met ons op. Samen zoeken we naar een oplossing.

 

 

 

 

Terug naar overzicht