Parkeerplaatsen

Bent u op zoek naar een parkeerplaats? Samenwerking verhuurt niet alleen woningen, maar heeft ook op verschillende locaties overdekte parkeerplaatsen te huur. Het aanbod van overdekte parkeerplaatsen kunt u vinden op onze eigen website onder het kopje Te huur – Parkeerplaatsen..

Bent u al huurder van een woning van Samenwerking en is er op dit moment geen parkeerplaats beschikbaar, dan kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. Zodra wij een opzegging hebben ontvangen en verwerkt, worden kandidaten op de wachtlijst benaderd. Houdt u er wel rekening mee dat deze wachtlijst ervoor bedoeld is de doorstroming zo optimaal mogelijk te houden en u enkel op de wachtlijst geplaatst wordt als u zo snel mogelijk in aanmerking wilt komen voor een overdekte parkeerplaats.

 • Nieuwe huurder

  Gefeliciteerd, u hebt uw huurovereenkomst met Samenwerking getekend. De huurovereenkomst is een overeenkomst met rechten en plichten voor u en voor Samenwerking.
 • Huur en betaling

  De huur moet altijd vooruit worden betaald. Op de eerste van de maand betaalt u dus het bedrag voor de rest van de maand. Het betalen van de huur kan op verschillende manieren.
 • Huurcontract en gegevens

  U wilt de huur opzeggen van uw parkeerplaats of garage. Dit kan op verschillende manieren, maar moet altijd schriftelijk.
 • Reparaties en onderhoud

  U kunt uw reparatieverzoek doorgeven door met uw inloggegevens in te loggen op mijn.samenwerking.nl. Nog eenvoudiger kan dat door het invullen van uw postcode en huisnummer.