Parkeerplaatsen en garages

Bent u op zoek naar een garage of parkeerplaats? Samenwerking verhuurt niet alleen woningen, maar heeft ook op verschillende locaties garages en overdekte parkeerplaatsen te huur. Het aanbod van garages en overdekte parkeerplaatsen kunt u vinden op onze eigen website onder het kopje Te huur – Parkeerplaatsen en garages.

Bent u al huurder van een woning van Samenwerking en is er op dit moment geen garage of parkeerplaats beschikbaar, dan kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. Zodra wij een opzegging hebben ontvangen en verwerkt, worden kandidaten op de wachtlijst benaderd. Houdt u er wel rekening mee dat deze wachtlijst ervoor bedoeld is de doorstroming zo optimaal mogelijk te houden en u enkel op de wachtlijst geplaatst wordt als u zo snel mogelijk in aanmerking wilt komen voor een overdekte parkeerplaats of garage.

 • Nieuwe huurder

  Gefeliciteerd, u hebt uw huurovereenkomst met Samenwerking getekend. De huurovereenkomst is een overeenkomst met rechten en plichten voor u en voor Samenwerking.
 • Huur en betaling

  De huur moet altijd vooruit worden betaald. Op de eerste van de maand betaalt u dus het bedrag voor de rest van de maand. Het betalen van de huur kan op verschillende manieren.
 • Huurcontract en gegevens

  U wilt de huur opzeggen van uw parkeerplaats of garage. Dit kan op verschillende manieren, maar moet altijd schriftelijk.
 • Reparaties en onderhoud

  U kunt uw reparatieverzoek doorgeven door met uw inloggegevens in te loggen op mijn.samenwerking.nl. Nog eenvoudiger kan dat door het invullen van uw postcode en huisnummer.