Nieuwe huurder


Toewijzing van de parkeerplaats of garage
Nadat u een parkeerplaats of garage aangeboden heeft gekregen, kunt u de parkeerplaats of garage indien gewenst bezichtigen. Accepteert u vervolgens de garage of parkeerplaats, dan wordt u uitgenodigd om de huurovereenkomst bij ons op kantoor te komen ondertekenen. U tekent de huurovereenkomst en betaalt de eerste huur, bijkomende administratiekosten en eventuele waarborgsom (€100,00 voor de afstandsbediening).

Ziet u toch af van de garage of parkeerplaats, laat dit ons zo snel mogelijk weten. Dit heeft geen verdere consequenties voor uw inschrijving of andere reacties.

Let op: Bent u al huurder van Samenwerking, dan mag er geen sprake zijn van een betalingsachterstand.

Het ruilen van een garage of parkeerplaats is niet mogelijk. Indien u een andere parkeerplaats of garage wilt omdat deze bijvoorbeeld gunstiger gelegen is, dan kunt u op deze garage of parkeerplaats reageren en bij toewijzing uw huidige parkeerplaats of garage opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.


Het huurcontract tekenen
Gefeliciteerd, u hebt uw huurovereenkomst met Samenwerking getekend. De huurovereenkomst is een overeenkomst met rechten en plichten voor u en voor Samenwerking. Lees de huurovereenkomst daarom goed en bewaar hem.

Voor onze huurcontracten gelden onze algemene voorwaarden, deze krijgt u van ons mee bij het ondertekenen van het huurcontract. Wij houden van duidelijke, heldere afspraken. Na het tekenen van het huurcontract met Samenwerking en de eerste betaling van de huur ontvangt u van ons de sleutels van uw nieuwe parkeerplaats of garage.

Bij het tekenen van uw huurcontract krijgt u een brief met daarin uw inloggegevens voor uw persoonlijke pagina. Hier kunt u bijvoorbeeld uw reparatieverzoeken doorgeven of uw telefoonnummer wijzigen.