Woningbezit

Bij Woningstichting Samenwerking Vlaardingen staan uw wensen als huurder centraal!
Behalve een woningbouwcorporatie willen wij veel meer voor u als huurder kunnen betekenen. Sociaal zijn en maatschappelijke betrokkenheid tonen zijn bij ons daarom ook de regel.

Eigenschappen die hierbij volgens ons niet mogen ontbreken zijn betrouwbaarheid en proactiviteit. Met het oog op de toekomst investeren wij veel in het bieden van goede huisvesting voor alle doelgroepen in Vlaardingen. Dit houdt in dat naast de nieuwbouwplannen veel van de bestaande woningen van betere kwaliteit zullen worden voorzien volgens ons Strategisch Voorraad Beleid. 

Dankzij ons gevarieerde woningbezit zijn wij in staat meerdere doelgroepen te bedienen in zowel het bereikbare als het duurdere segment. U kunt hierbij denken aan eengezinswoningen, beneden- en bovenwoningen, maisonnettes, portiek- en galerijwoningen, seniorenwoningen en MIVA-woningen. 
Momenteel verhuurt en beheert Woningstichting Samenwerking Vlaardingen ruim 4300 verhuureenheden in Vlaardingen. Naast woningen verspreid over heel Vlaardingen verhuren wij overdekte parkeerplaatsen en individuele garageboxen. Ook hebben we enkele winkels en kantoren. 

Samen zetten wij ons elke dag weer in om het voor als huurder nog aangenamer te maken.