Vacatures en Stages


Parttime vacature Medewerker Woondiensten m/v

Woningstichting Samenwerking te Vlaardingen is op zoek naar een klantgerichte, gestructureerde en verantwoordelijke  Medewerker Woondiensten voor 24 uur per week die in staat is om zelfstandig te werken en initiatief durft te nemen.


Wie zijn wij?

Bij Woningstichting Samenwerking staan de wensen van de huurder centraal!
Behalve een woningbouwcorporatie willen wij veel meer kunnen betekenen en daarom is sociaal zijn en maatschappelijke betrokkenheid tonen bij ons ook de regel.

Met het oog op de toekomst investeren wij veel in het bieden van goede huisvesting voor alle doelgroepen in Vlaardingen. Dankzij ons gevarieerde woningbezit zijn wij in staat meerdere doelgroepen te bedienen. Momenteel verhuurt en beheert Woningstichting Samenwerking ruim 4400 verhuureenheden in Vlaardingen. Naast woningen verspreid over heel Vlaardingen verhuren wij overdekte parkeerplaatsen en individuele garageboxen. Samen zetten wij ons elke dag weer in om het voor de huurder nog aangenamer te maken!
 

Functie-inhoud

 • Beantwoorden/informeren/adviseren zowel telefonisch als op kantoor huurders over mogelijkheden/hoofdlijnen van beleid en procedures
 • Correspondentie met bewoners en versturen van mailings
 • Indien nodig het verrichten van balie/receptiediensten
 • Zorgdragen voor de totale afhandeling van het gehele verhuurproces
 • Intakegesprekken voeren/voorlichting geven/aanbiedingsvoorstellen maken
 • Controleren van huurovereenkomsten
 • Registeren/bewaken/actualiseren van incassomachtigingen/wijzigen huurprijzen e.d.
 • Begeleiden van bewoners bij het uitzoeken van badkamers e.d. en zorgen voor de opmaak van tekeningen en opdrachtbevestigingen
 • Toezien op ordelijkheid in de showroom en ontvangsthal
 • Sluiten van standaard betalingsregelingen met bewoners
 • Indien nodig het ondersteunen van collega’s op de afdeling Woondiensten
 • Zorgdragen voor intake/registratie/planning/verwerking van aanvragen medehuurderschap, wijziging tenaamstelling en woningruil
 • Beoordelen van vastgoedprojecten op verhuurbaarheid, het maken en uitvoeren van verhuurplannen
   

Functie-eisen

Kandidaten dienen in het bezit te zijn van een mbo-diploma aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Actuele kennis van de woonruimteverdeling, relevante wetgeving en huurincasso is een pré. Kennis van en ervaring met de toepassing van Office-pakketten is vereist. Verder zijn kandidaten uiteraard accuraat, discreet en proactief.
 

Arbeidsvoorwaarden

Bij aanstelling zal inpassing van het salaris plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal F, maximaal € 3.174 bruto per maand, bij een betrekkingsomvang van 36 uur per week. Woningstichting Samenwerking biedt een pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten en een vergoeding voor woon- werkverkeer.
 

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze functie je aan of ken je iemand die geïnteresseerd is? Stuur dan uiterlijk 14 mei 2018 via sollicitatie@samenwerking.nl  je uitgebreide motivatiebrief voorzien van CV t.a.v. Karen van de Water (Manager Woondiensten). Voor eventuele vragen kun je terecht bij Lisette van den Akker via 010-4759660.

De 1e gespreksronde is gepland op 24 mei 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.